Tragédia v Petržalke: Muž a žena zomreli po páde z okna, v ich byte našli mŕtve dieťa

Muž a žena zomreli v nedeľu po páde z okna v jednej z bytoviek na Vyšehradskej ulici v bratislavskej Petržalke. V byte, z ktorého mali vypadnúť, bolo aj mŕtve dieťa. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

19.03.2023 19:03
polícia petržalka bratislava policajt Foto: ,
Policajné zložky na Vyšehradskej ulici v bratislavskej Petržalke, kde po páde z okna zahynul muž a žena. 19. marec 2023
debata (152)

Policajti najskôr zasahovali pri páde muža, a to krátko po 10.15 h. „Bol privolanou záchrannou službou prevezený do jednej z nemocníc, kde zraneniam podľahol,“ ozrejmil hovorca. Policajti krátko po 15.00 h prijali ďalšie oznámenie, keď malo dôjsť na uvedenej adrese k pádu ženy. Tá podľa ich slov utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla.

VIDEO: Tragédia v Petržalke: Traja mŕtvi.

Video

Policajti poobede lokalizovali byt, z ktorého mali muž a žena vypadnúť. „Krátko pred 16.30 h policajti za splnenia zákonných podmienok otvorili predmetný byt, vo vnútorných priestoroch ktorého našli telo maloletej osoby – približne desaťročného chlapca, bez známok života,“ dodal Szeiff.

Policajné zložky na Vyšehradskej ulici v...
Policajné zložky na Vyšehradskej ulici v...
+2Policajné zložky na Vyšehradskej ulici v...

Prípad prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Polícia bližšie informácie poskytne, akonáhle to situácia vo vyšetrovaní umožní.

152 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #úmrtie #Petržalka