V Kyjeve našli psa, ktorý sa nápadne podobá na Putina, šíri sa internetom

Ukrajinec našiel v centre Kyjeva psa, ktorého prenikavý pohľad nápadne pripomína výraz ruského prezidenta Vladimira Putina.

20.09.2013 10:53
pes, Putin Foto:
Fotografia tohto psa koluje na viacerých internetových portáloch, ktorých čitatelia vtipkujú, že pes sa podobá na ruského prezidenta Vladimira Putina.
debata (26)

Informoval o tom server Moscow Times. Fotografia sa objavila na niekoľkých internetových portáloch a mnohí používatelia sú vraj z podoby uchvátení.

Podľa jedného z užívateľov sa skôr Putin podobá psovi, než naopak. Spomínaný pes je s najväčšou pravdepodobnosťou krížencom nemeckého ovčiaka sa staffordshirským bulteriérom. Užívateľ tiež pripomína dielo Psie srdce Michaila Bulgakova, v ktorom sa pes zmení v človeka.

„Geniááálné. Nečudoval by som sa, keby hrýzol," reagoval na Twitteri populárny írsky komik Graham Norton. Ďalší následne podotkli, že nielen pohľadom, ale tiež ďalšími atribútmi je psík vybavený na riadenie štátu, pretože jeho srsť je decentne tmavá a iba pod krkom biela, čo robí dojem viazanky.

V jednej z reakcií na serveri LiveJournal čitateľ navrhuje nechať psa na pokoji a nenaštvať ho. Zároveň s dávkou humoru podotýka, že nie je vylúčené, že jeho majiteľ bol už zatknutý.

26 debata chyba
Viac na túto tému: #Rusko #pes #Vladimir Putin #Kyjev