Američanka sa priznala k vraždám svojich šiestich detí

Američanka Megan Huntsmanová sa priznala k vražde svojich šiestich novorodených detí. Tridsaťdeväťročná žena polícii povedala, že ich buď uškrtila alebo udusila hneď po tom, čo sa narodili. O nových podrobnostiach z vyšetrovania informovala agentúra AP.

15.04.2014 15:51
USA, Američanka Megan Huntsmanová, vrahyňa, Foto:
Američanka Megan Huntsmanová sa priznala k vraždám svojich detí.
debata (6)

Detské telíčka vraj žena zabalila do uteráka či do trička, dala do plastového vreca a uložila do lepenkovej škatule v garáži domu. Stalo sa to južne od Salt Lake City.

Jedinou neznámou aj naďalej zostáva motív jej skutkov. Vyšetrovatelia aj susedia zadržanej Američanky sa tiež čudujú nad tým, že si nikto toľko jej tehotenstiev počas desiatich rokov nevšimol.

Huntsmanovú zadržali v nedeľu a kauciu stanovili na šesť miliónov dolárov – jeden milión za každé zavraždené dieťa.

V okolí domu sa našli pozostatky ešte siedmeho dieťa, ukázalo sa však, že sa narodilo už mŕtve. „Všetky okrem jedného sa narodili živé,“ potvrdila policajtom aj samotná žena bez prejavenia akýchkoľvek emócií. Deti sa jej narodili v rokoch 1996 až 2006.

Prvé z tiel objavil v sobotu v garáži Huntsmanovej manžel Darren West, ktorý s ňou už nežije. Zavolal jej a ona mu potvrdila, že ide o jej dieťa.

Polícia následne objavila aj pozostatky ďalších novorodencov. Vyšetrovatelia sa domnievajú, že žena je matkou všetkých nájdených detí, potvrdiť to však majú ešte testy DNA.

Kto boli otcovia detí, nie je jasné.

V dome, kde boli ostatky nájdené, žijú okrem Westa aj tri dcéry Huntsmanové. Podľa policajtov žili manželia ešte spolu, keď k vraždám došlo, manžel zadržanej ženy ale asi o ničom nevedel.

„Spolupracuje s nami, bol tým nálezom zničený,“ uviedol o Darrenovi Westovi jeden z policajných dôstojníkov.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #USA #matka #mŕtvi #utah #zabitie #novorodenci