Začal sa súd s Nemcom, ktorý vraj rozrezal známeho

Čítaním obžaloby sa začal v piatok v Drážďanoch súd s policajtom, ktorý čelí obvineniu, že vlani zavraždil svojho známeho z internetu, telo rozrezal a zakopal v záhrade.

22.08.2014 14:05
kanibal, Nemecko, súd, Detlev G., Drážďany Foto: ,
Obvinený Detlev G. na súdne.
debata

Podľa televízie N24 prišiel obžalovaný na súd v uvoľnenej nálade a obvinenia odmieta. Podľa neho spáchal jeho známy samovraždu. Policajt je obžalovaný z vraždy a z nezákonného nakladania s pozostatkami a hrozí mu mnohoročné väzenie. Súd by mal vyniesť verdikt 5. novembra.

Dvojica sa zoznámila na internetovej stránke venovanej kanibalizmu. Teraz už mŕtvy muž sa tam zveril s tým, že si už od mladosti predstavuje svoju „porážku“. Policajt zase prejavil túžbu telo rozporcovať. Dohodli sa preto na schôdzke, ktorá sa uskutočnila v obci Reichenau na saskej strane Krušných hôr, kde má policajt dom.

Podľa obžaloby policajt následne svojho známeho zavraždil a údajne uvaril jeho hlavu. Zostávajúce časti tela rozrezal a zakopal v záhrade svojho domu. Polícia pri pátraní po obeti našla v počítači mŕtveho video s odkazom od policajta, ktorý oblečený v mäsiarskej zástere tvrdí, že sa „teší na zabíjačku“.

Obvinený policajt tvrdí, že vraždu nespáchal, ale že sa jeho známy obesil. Odmieta tiež tvrdenie prokuratúry, že zjedol časť tela obete. Priznal však, že telo rozrezal a zakopal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Nemecko #súd #kanibal