USA: Policajti pri natáčaní dokumentu zastrelili zvukára

Policajti v Omahe nešťastnou náhodou zastrelili zvukára počas natáčania dlhoročnej televíznej reality show Cops (Policajti).

28.08.2014 08:28
debata (10)

Tím televízneho dokumentárneho seriálu stanice Fox ich natáčal pri zásahu na mieste ozbrojeného prepadnutia reštaurácie rýchleho občerstvenia. Policajti zastrelili tiež muža podozrivého z lúpeže, ktorý bol ozbrojený airsoftovou pištoľou na malé plastové guľôčky, napísala vo štvrtok agentúra Reuters.

Tridsaťosemročný zvukový technik Bryce Dion na sebe mal nepriestrelnú vestu, ale guľka prešla otvorom v ochrannom oblečení pod jeho rukou, povedal hovorca polície v Omahe Michael Pecha. Incident sa odohral v noci z utorka na stredu, dodal.

Tím seriálu Cops cestuje po celých Spojených štátoch a zaznamenáva skutočnú prácu policajtov a šerifov. Štáb sa pohybuje s ochrancami zákona a natáča ich nielen počas obyčajných hliadok, ale aj počas zásahov a iných policajných akcií. Seriál je najdlhšie vysielaným seriálom televízie Fox a jedným z najdlhšie bežiacich amerických relácií vôbec. Od roku 1989 bolo natočených viac ako 900 epizód.

10 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #USA #streľba