Kisku stíha v Kalifornii nehoda za nehodou

Policajní dôstojníci na motorkách, ktorí boli súčasťou sprievodnej kolóny slovenského prezidenta Andreja Kisku v kalifornskom Coronade, do seba v pondelok ráno narazili. Obaja dôstojníci museli byť hospitalizovaní, potvrdili miestne policajné zdroje.

30.09.2014 16:45
zrážka motocyklov Foto:
Snímka z miesta zrážky motorizovaných policajtov z kordónu slovenského prezidenta Andreja Kisku. (Z videa portálu Fox5).
debata (359)

„To nebol obyčajný politik, ale prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska,“ vysvetľuje závažnosť incidentu na Silver Strand Boulevard reportérka miestnej televízie Misha Dibono. V mene Andrej vyslovuje mierne ž, typické pre poľský variant tohto krstného mena. Reportérka ďalej informuje, že jeden z policajtov je vo veľmi vážnom stave a že nie je zatiaľ jasné, ako k nehode vlastne došlo.

„Bola to už druhá nehoda, ktorá sprevádzala Kiskovu cestu v Spojených štátoch,“ pokračuje reportérka. V nedeľu večer uviazol v hotelovom výťahu. Jeho a doprovod museli po vyše hodine z pokazeného výťahu vyslobodzovať požiarnici zo San Diega.

Ako informuje portál Fox5sandiego.com slovenský prezident Andrej Kiska bol na návšteve San Diega, kde sa zúčastnil na rozhovoroch o ekonomických otázkach s miestnymi zástupcami. Prezident SR tam otvoril Slovak American Innovation Center, stredisko pre začínajúce slovenské firmy .

359 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #Andrej Kiska #San Diego