Vrahyne v Brazílii uzavreli vo väzení lesbický sobáš

Dve z najznámejších brazílskych vrahýň, ktoré boli odsúdené na desiatky rokov vo väzení, sa rozhodli uzavrieť lesbický sobáš. Jedna zo šťastných neviest sa kvôli tomu vzdala aj práva na podmienečné prepustenie, aby mohla tráviť čas so svojou snúbenicou v pavilóne pre novomanželov vo väznici v Tremembé.

30.10.2014 07:20
debata (1)

O ich sobáši informovala väčšina brazílskych médií, podobne ako v minulosti aj o šokujúcich vraždách, na ktorých sa obe ženy podieľali.

V súčasnosti tridsaťročnú bisexuálku Suzanne von Richthofenovú pred 12 rokmi odsúdili na 39 rokov väzenia za to, že zorganizovala vraždu svojich bohatých rodičov, ktorí nesúhlasili s jej plánovaným sobášom s mužom, ktorý odmietal pracovať alebo študovať. Sandra Regina Sanchezová (36), ktorá sa podieľala v roku 2006 na únose a vražde dieťaťa, ktorého rodičia nezaplatili výkupné, si odpykáva 27-ročný trest za mrežami.

Vzájomná láska, ktorá sa zrodila v textilke, kde obe ženy pracovne zaradili, ukončila vzťah Sanchezovej s ďalšou známou vrahyňou, 32-ročnou Elize Matsunagovou, ktorá pred dvoma rokmi zabila a rozrezala na kusy svojho manžela, ktorý bol významným priemyselníkom.

V Brazílii je manželstvo osôb rovnakého pohlavia povolil najvyšší súd, podľa ktorého takýmto sobášom ústava nebráni. Už v roku 2006 pripravili tamojší zákonodarcovia zákon o manželstve homosexuálov, doteraz ho však blokuje konzervatívna časť brazílskych poslancov.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #väzenie #homosexuálne manželstvá