V dome vo Francúzsku našli telá piatich mŕtvych novorodencov

V dome na juhozápade Francúzska bola nájdená telá piatich mŕtvych novorodencov. Ide pravdepodobne o najhorší prípad vraždy detí vo Francúzsku za posledných päť rokov, informovala vo štvrtok agentúra AFP s odvolaním sa na zdroj oboznámený s vyšetrovaním.

20.03.2015 07:21
debata (3)

Prvé telo novorodenca našiel vo štvrtok ráno jeho 40-ročný otec v izotermickom vreci v dome rodiny, zistila AFP. Polícia následne „počas prehliadky objavila ďalšie štyri telá novorodencov“ v mrazničke, oznámil zdroj.

Tridsaťpäťročná matka, ktorá podľa zdroja „pravdepodobne porodila sama doma“, bola hospitalizovaná v Bordeaux, aby sa tam podrobila gynekologickým a psychiatrickým vyšetreniam. Zatiaľ sa údajne nezdá, že by predtým trpela psychologickými problémami. Otec je pod dohľadom polície.

Pár podľa prvých výsledkov vyšetrovania vychováva dve dievčatá vo veku 13 a 15 rokov a je zamestnaný v poľnohospodár­stve. Zdanlivo viedol normálny život.

Doteraz zatiaľ najhorší prípad hromadnej vraždy detí vo Francúzsku sa odohral v roku 2010, keď matka v severofrancúzskom Villers-au-Tertre usmrtila osem svojich malých detí.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #vražda #novorodenci