Keňan sa zamiloval do Obamovej dcéry. Ponúka mu za ňu kozy, ovce i kravy

Päťdesiat kráv, 70 ovcí a 30 kôz chce ponúknuť jeden advokát z Kene americkému prezidentovi Barackovi Obamovi. Týmto spôsobom ho plánuje požiadať o ruku jeho 16-ročnej dcéry Malie. Píše o tom kenský denník The Nairobian.

27.05.2015 11:12
debata (20)

„Zaujímam sa o ňu od roku 2008,“ povedal mladý právnik Felix Kiprono o staršej prezidentovej dcére. V tej dobe sa Obama usiloval o svoj prvý mandát a Malia mala vtedy desať rokov. Kiprono vraj dievčaťu sľúbil vernosť a s nikým odvtedy nechodil. So svojím zámerom sa muž zveril rodine, ktorá mu pomohla zhromaždiť navrhovanú „cenu“.

Advokát dúfa, že Obama vezme Maliu so sebou počas návštevy Kene, ktorú americký prezident plánuje v júli. Z Kene pochádza Obamov otec a doteraz tu žije jeho staručká babička. Práve pri tejto príležitosti chce Kiprono svoju ponuku hlave USA predložiť.

„Ľudia by si mohli myslieť, že mi ide o peniaze, ale to nie. Moja láska je skutočná,“ uisťuje Kiprono. So svojou vyvolenou by vraj viedol prostý život, naučil by ju dojiť kravu a pripravovať tradičné jedlá.

20 debata chyba
Viac na túto tému: #Barack Obama #keňa #žiadosť o ruku #Felix Kiprono