Krnáčová ostáva primátorkou Prahy

Adriana Krnáčová zotrvá vo funkcii pražskej primátorky. V noci na stredu ju podporilo celorepublikové vedenie hnutia ANO.

26.08.2015 12:56
Adriana Krnáčová Foto:
Adriana Krnáčová ostáva primátorkou Prahy.
debata (2)

Krnáčová sľúbila, že bude lepšie komunikovať a svoje kroky viac konzultovať so zástupcami aj vedením pražskej organizácii. Pomoc jej v tom chce aj šéf hnutia Andrej Babiš. Informuje o tom portál iDnes.cz.

„Predsedníctvo vypočulo vedenie klubu pražských zastupiteľov a vedenie krajskej organizácie. Tí vyčítali primátorke zlú komunikáciu a niektoré manažérske prehmaty. Primátorka prisľúbila, že bude svoje kroky pravidelne konzultovať so zastupiteľským klubom is vedením pražskej organizácie,“ cituje portál Jaromíra Hasoňa z tlačového oddelenia ÁNO.

„Pani Krnáčová má podporu vedenia hnutia, ja dúfam, že ju znovu získa aj v klube. Dostala na to určitý čas a ja s komunikáciou pomôžem, ako budem môcť,“ konštatoval predseda hnutia Andrej Babiš.

Krnáčová po rokovaní, ktoré trvalo približne štyri a pol hodiny, uviedla, že si je svojho „handicapu v komunikácii aj v mediálnom vyjadrovania vedomá“ a bude sa to snažiť napraviť. „Budeme musieť nastaviť nové pravidlá hlavne vo vnútri klubu, stretávať sa častejšie a viac spolu hovoriť,“ podotkla primátorka.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Andrej Babiš #ANO #Adriana Krnáčová #primátorka