Žena dobodala v pražskom Tescu 54-ročnú zákazníčku

Priestory hypermarketu Tesco v pražskom obchodnom centre Nový Smíchov na Andělovi sa vo štvrtok stali dejiskom konfliktu dvoch žien s tragickými dôsledkami. Na oddelení posteľnej bielizne jedna z aktérok, 33-ročná žena, zaútočila nožom na 54-ročnú zákazníčku a spôsobila jej bodné zranenia nezlučiteľné so životom.

21.07.2016 21:18
debata (30)

Zranenej žene nedokázali pomôcť ani privolaní záchranári, ktorí boli na mieste v priebehu niekoľkých minút, informovali české médiá s odvolaním sa na policajné zdroje.

Polícia uzavrela iba bezprostredné okolie miesta činu, zvyšok predajne bol otvorený a ľudia v nej nakupovali. Ženu dôvodne podozrivú z útoku odviedli z miesta policajti.

Český minister vnútra Milan Chovanec vyjadril na jednej zo sociálnych sietí sústrasť pozostalým a súčasne ubezpečil verejnosť, že nešlo o čin teroristického charakteru. Sústrasť vyjadrila aj obchodná sieť Tesco ČR.

Internetový server Novinky.cz s odvolaním sa na nemenovaný zdroj uviedol, že útočníčku iba krátko pred činom prepustili z psychiatrickej liečebne v Bohniciach. Oficiálne zdroje to však zatiaľ nepotvrdili. Riaditeľ spomínanej liečebne Martin Hollý pre server iDNES.cz reagoval, že túto informáciu musí preveriť. Vyšetrovanie prípadu prevzali kriminalisti z oddelenia vrážd.

30 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Tesco #dobodanie