Pravda.sk vstúpila do Piana, aké sú výhody a povinnosti

Redakcia Pravda.sk | 01.05.2011 00:00, aktualizované: 
Spravodajský portál Pravda.sk spoplatnila od mája 2011 sekciu Názory. Do siete prémiového internetového obsahu Piano pribudol od 12. septembra 2011 vybraný obsah z Užitočnej Pravdy. Od 1. februára 2012 sú všetky debaty opäť neobmedzené a bez poplatkov.

Výška poplatku, ktorý sa uhrádza v systéme Piano, je 3,90 eura za mesiac, alebo 1,39 eura za týždeň, alebo 39 eur za rok.

Ak sa chcete zapojiť do systému Piano, urobte to zo stránok Pravda.sk.

Platiaci návštevníci si môžu prečítať články zo sekcie Názory o 22. hodine, večer predtým, ako vyjdú v printovom denníku. Sekcia Názory je obohatená o články z názorovej prílohy Osa, venovanej problematike občianskej spoločnosti (v minulosti neboli na webe zverejňované) – a o ďalšiu novú rubriku Esej.

Debata, ktorá bola takisto od 2. mája spoplatnená pre všetkých (s výnimkou blogov), ktorí chceli prispieť viac ako troma príspevkami denne, je od 1. februára opäť všetkých diskutujúcim sprístupnená bez obmedzenia a bez poplatkov. Viac informácií si prečítajte v článku Pravda.sk uvoľňuje debaty zo siete Piano. 

Ak ste sa ešte na Debate na Pravda.sk nezaregistrovali, musíte vyplniť registračný formulár a registráciu jednorázovo potvrdiť zaslaním SMS správy. Toto pravidlo redakcia zaviedla v septembri 2010 v záujme ďalšieho skvalitnenia obsahu príspevkov a úrovne debaty pre našich užívateľov. Samozrejme, každý diskutujúci musí dodržiavať všeobecné podmienky použivania služby Debata na Pravda.sk.

Do siete prémiového internetového obsahu Piano pribudol od pondelka 12. septembra ďalší obsah.

Viac o službe Piano.