Skylink opäť zdražuje servisný poplatok

pi, Pravda.sk | 23.02.2016 22:00
Od začiatku apríla bude servisný poplatok za satelitnú televíziu Skylink vyšší. Mesačný poplatok (dá sa platiť len cez SIPO alebo inkasom z účtu) stúpne z 2 eur na 2,60 eura.

Ročný servisný poplatok bude po novom 39,70 eura, doteraz platil zákazník 34 eur. Poplatok na 24 mesiacov stúpne z 54 eur na 62,40 eura. Servisný poplatok sa týka kariet Skylink a CS Link. Informáciu zverejnila spoločnosť na svojej webovej stránke. Skylink ceny servisného poplatku zvyšoval aj pred rokom.

Servisný poplatok musia platiť tí zákazníci Skylinku, ktorý využívajú Balíček Digital a Digital HD s českými a slovenskými programami – za ne potom už neplatia nič navyše. Servisný poplatok neplatia zákazníci, ktorí si kúpili niektorý z platených balíčkov, ktoré Skylink ponúka. Majú ho zahrnutý v cene.

Zavedenie servisného poplatku pre niekoľkými rokmi sa stretlo s veľkou nevôľou zákaznikou. Skylink a CS link lákali ľudí reklamou, že po zaplatení jednorazového poplatku za dekódovaciu kartu už nebudú musieť za sledovanie základného balíka programov platiť.