Fica a Kisku znepokojujú krikľúň a extrémisti

Robert Fico a Andrej Kiska sú vo voľbách súperi. Aktuálne majú však spoločné to, že o voličov ich oberajú strany, ktoré používajú podpásové politické metódy. Voči Kiskovi sa snaží vyhraniť predseda OĽaNO Igor Matovič, ktorý upozorňuje aj na Ficove kauzy. Fico zároveň používa slovník a aj témy, na ktorých sa dlhodobo živia extrémistickí politici z radov ĽS NS.

19.01.2020 06:00
debata (542)

Matovič vyčíta Kiskovi daňový aj pozemkový škandál a upozorňuje aj na kauzy Mariana Kočnera, ktorý je často spájaný s ľuďmi blízkymi Ficovi. Kočner je obžalovaný z toho, že organizoval vraždu novinára a jeho snúbenice.

Kiska šesť týždňov pred parlamentnými voľbami varuje pred fašistami a Ficom. Fico zase útočí na Kisku a poukazuje okrem iného aj na spôsoby Matoviča, ktorý sa často za každú cenu a s krikom snaží dostať do centra diania.

V poslednom prieskume preferencií politických strán mierne klesol Smer. Posilnili sa strana Vlasť Štefana Harabina a Dobrá voľba Tomáša Druckera, ktoré sú bližšie k hranici zvoliteľnosti do parlamentu, podobne ako Most – Híd. OĽaNO preskočilo Kiskovu stranu Za ľudí aj zoskupenie PS/Spolu. Pozíciu si posilňujú extrémisti z ĽS NS, ktorí sa často vezú na vlne populizmu a urážok.

Politické dianie dominovalo uplynulý týždeň aj na TV Pravda a to popri súdnom spore s obžalovanými z vraždy novinára a jeho snúbenice. Pozrite si TOP 10 videí uplynulého týždňa.

Video

1.

Fico s Kiskom si skočili do vlasov pre migrantov a Kočnera.

***

Video

2.

Kto zrádza Kisku? Matovič zatiaľ meno tají.

***

Video

3.

Matovič: Ministerstvo vnútra pre Kisku? Neblbnime, to je politika ‚našich ľudí‘. Matovič bol hosťom relácie TV Pravda Ide o pravdu, ktorú moderuje Zuzana Martináková.

***

Video

4.

Pyká PS/Spolu za Kiskov krok? Truban: Ľudia čakali veľkú koalíciu.

***

Video

5.

Jozef Kuciak: Kočnerova arogancia bije do očí

***

Video

6.

Súd s Kočnerom: Excelentný výkon vyšetrovateľov a dobre podaná obžaloba, tvrdí Kyselica. Prebiehajúci súdy proces s obžalovanými z vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej komentuje vo videu pre TV Pravda bývalý šéf tímu Gorila.

***

Video

7.

Dobroslava Trnku zadržali a eskortovali, neskôr prepustili na slobodu.

***

Video

8.

Čo sľúbil premiér Pellegrini dopravcom? Blokády ciest sa na určitý časť skončili. Koncom týždňa však časť dopravcov povedala, že pokles daní im nestačí.

***

Video

9.

Životná poistka je rovnaký produkt ako havarijná. S ňou sa nesporí, len kryjú riziká. Pozrite si ďalší diel relácie TV Pravda Ide o peniaze.

***

Video

10.

Fyzioterapeutka Jana Melichárová: Ako cvičiť po artroskopickej operácii kolena? Pozrite si ďalší diel relácie TV Pravda Ide o zdravie.

***

© Autorské práva vyhradené

542 debata chyba
Viac na túto tému: #TOP 10 videí týždňa TV Pravda