Slota: Voľby boli prehrou slovenského národa, nie SNS

To, že Slovenská národná strana (SNS) vo voľbách neuspela, nie je jej prehra, ale prehra slovenského národa, čo sa v krátkom čase určite ukáže. Povedal to na tlačovej konferencii v Bratislave predseda SNS Ján Slota.

12.03.2012 15:25
Ján Slota Foto:
Predseda SNS Ján Slota
debata (14)

„Voľby dopadli tak, ako dopadli a pevne verím, že keď ľudia dali strane Smer takú podporu, že sa rytiersky chopí svojich zbraní a bude bojovať za práva, ako aj za ekonomický a hospodársky úspech Slovenska,“ povedal Slota. Nie je mu ľúto, že SNS neuspela vo voľbách, pretože podľa neho parlament nie je slovenský a je rád, že poslanci jeho strany nebudú sedieť v pléne s bláznami, homosexuálmi a podobnými indivíduami. Udivili ho len bujaré oslavy v centrále jednej z víťazných strán – strane Most-Híd, kde sa spievali maďarské piesne

„Naša strana sa nepozerá na tento zápas ako by nás to malo stáť život. Fungujeme 141 rokov a určite nezanikneme, budeme za našu slovenskú štátnosť a slovenský národ aj naďalej bojovať,“ uviedol predseda strany. Jánovi Slotovi je ľúto, že sa dal slovenský národ oklamať, ale na druhej strane pevne verí, že tí, ktorých si ľudia zvolili, ustoja boj a už sa nebudú na nič vyhovárať. „Prajem im veľa entuziazmu a síl,“ dodal Slota.

Predseda SNS, ako aj podpredseda Rafael Rafaj budú po neúspešnom výsledku vo voľbách popri zamestnaní ďalej pracovať pre Slovenskú národnú stranu. „Zvažujem takú alternatívu, aby mi zostalo dosť času aj v prospech SNS, pokúsim sa zladiť prácu s našou stranou,“ informoval Rafaj. Na otázku, či sa budú diať v strane personálne zmeny, reagoval Slota slovami, že určite vyvodí na sneme na prelome mája a júna nejaké dôsledky.

14 debata chyba