Testy DNA potvrdili, že nájdené časti tela patria jednej žene

Všetky časti ľudského tela nájdeného v utorok v Čunove patria k torzu ženského tela, ktoré sa našlo 2. augusta pod brehom mŕtveho ramena Dunaja na strane Karlovej Vsi. Potvrdili to výsledky testov DNA. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

08.08.2013 16:19
Skúmavka, výskum, laboratórium, test Foto:
Testy DNA potvrdili, že nájdené časti tela patria k torzu tela ženy, ktoré našli pod brehom mŕtveho ramena Dunaja na strane Karlovej Vsi.
debata

„Z uvedeného dôvodu bude vyšetrovanie spojené pod jedno konanie, ktoré bude vedené na Krajskom riaditeľstve Policajného zboru v Bratislave. Vo vyšetrovaní obzvlášť závažného zločinu vraždy sa naďalej intenzívne pokračuje, ako aj v pátraní po totožnosti osoby a pátraní po páchateľovi obzvlášť závažného zločinu vraždy,“ povedala Kurucová.

Zároveň uviedla, že bratislavské policajné riaditeľstvo sa dištancuje od informácií, ktoré sa majú šíriť internetom, že v Bratislave pri Dunaji vyčíňa masový vrah a na svedomí má už tri mŕtve ženy. „Tieto informácie nie sú pravdivé, ale zavádzajúce,“ zdôraznila Kurucová.

V tejto súvislosti informovala, že od začiatku tohto roku na Krajskom riaditeľstve PZ v Bratislave vyšetrovali tri prípady vraždy. Išlo prípad z Pezinka, ktorý je už objasnený. Druhým prípadom bolo nájdenie torza mužského tela pri výkopových prácach v Bernolákove a tretím je spomínané nájdenie časti tela v Dunaji.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #mŕtvola #Čunovo #Dunaj