Bratislavská polícia hlási dve zrážky osobného auta s autobusom MHD

Na ceste z bratislavskej Devínskej Novej Vsi na Lamač sa v utorok čelne zrazilo osobné auto s autobusom linky 21.

21.01.2014 11:55
debata

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, nehodu s najväčšou pravdepodobnosťou zavinil vodič auta Hyundai i30, ktorý predbiehal cez plnú čiaru. V autobuse sa nikto nezranil, 31-ročného vodiča auta museli vyslobodzovať hasiči a následne ho previezli do nemocnice.

Polícia zároveň nariadila odobrať mu krv na zistenie alkoholu. Vodič autobusu pred jazdou alkohol nepil. Odhadovaná škoda na aute je 10 000 eur a na autobuse 7 000 eur. Príčinu nehody polícia vyšetruje.

V utorok ráno po 8:00 sa na Vrakunskej ceste v Bratislave zrazili autobus MHD č. 67 a osobné auto. V osobnom aute boli okrem vodiča dve sedemročné deti, ktoré previezli na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová,

Vodič osobného auta sa pravdepodobne dostatočne nevenoval šoférovaniu a s vozidlom narazil do autobusu, ktorý stál pred ním. Nikto iný sa nezranil. Dychová skúška u oboch vodičov alkohol vylúčila. Odhadnutá výška škody na osobnom vozidle je 5 000 eur a na autobuse 1 000 eur.

debata chyba
Viac na túto tému: #MHD #devínska nová ves #Lamač #čelná zrážka #Vrakuňa