Nehodu na D2 vyšetrujú, jeden z vodičov nafúkal

Polícia vyšetruje príčiny dopravnej nehody kamiónov a osobných áut, ktorá sa stala krátko pred 14:00 na diaľnici D2 pri zjazde na Bory Mall v Bratislave.

31.08.2015 16:30 , aktualizované: 20:09
debata

Vodič (53) nákladného motorového vozidla značky Renault s galantským evidenčným číslom, jazdiaci v pravom jazdnom pruhu v smere do Českej republiky, z doposiaľ nezistených príčin narazil do osobného motorového vozidla značky Audi s českým evidenčným číslom, ktoré ho v tom čase predchádzalo v ľavom jazdnom pruhu.

Ako informovala hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Mihalíková, po náraze osobné auto spolu s nákladným prerazili stredové zvodidlá a prešli do protismeru, kde Renault narazil do prednej časti nákladného motorového vozidla značky Volvo s poľským evidenčným číslom.

Vodiča Renaultu bezprostredne po nehode podrobili dychovej skúške na alkohol, nafúkal 0,27 mg/l alkoholu, čo je 0,56 promile. U ostatných účastníkov nehody alkohol v dychu nezistili. Vodiča Renault previezli do nemocnice na ošetrenie. Celkovú škodu vyčíslili na viac ako 38 000 eur. Presné príčiny nehody polícia zisťuje.

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #kamióny #diaľnica D2