Útočník v Nitre zastrelil pred penziónom podnikateľa

V Nitre sa v piatok dopoludnia na Kláštornej ulici strieľalo. Smrť jedného človeka potvrdila polícia. Ten dostal zásah do hlavy a hrudníka. Vražda sa odohrala pred penziónom Ambarella na Kláštorskej ulici na Zobore.

26.08.2016 12:17 , aktualizované: 15:39
debata (22)

Prípad prevzala Národná kriminálna agentúra, tá zatiaľ bližšie informácie k prípadu neposkytuje. Podľa informácií agentúry SITA už polícia zadržala muža podozrivého z vraždy.

Štyridsaťpäťročný podnikateľ bol polícii známy, v minulosti bol už trikrát vo väzbe za podvod a krádeže. V roku 2007 mu niekto podpálil luxusné auto, pre médiá sa vtedy vyjadril, že to berie ako zastrašovanie. V tom čase bol akcionárom hokejového klubu HK Nitra. V roku 2009 ho zadržali kukláči v reštaurácii v centre mesta spolu s ďalším podnikateľom, obvinený bol z podvodu. V tom istom roku mu niekto podpálil aj rozostavaný dom.

Podľa informácii teraz.sk má už polícia v rukách aj podozrivého muža. NAKA zatiaľ totožnosť zavraždeného muža nepotvrdila, rovnako ani informáciu, že podozrivým by mal byť nitriansky podnikateľ, s ktorým mal Dalibor P. už dlhšie obdobie spory.

22 debata chyba
Viac na túto tému: #Nitra #streľba