Tragická nehoda pri Rimavskej Sobote, zomrelo 2-ročné dievčatko

Pri nedeľnej dopravnej nehode v okrese Rimavská Sobota zomrelo 2-ročné dievčatko. Potvrdila to banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová s tým, že nehoda sa stala okolo 12:00 neďaleko obcí Bottovo a Rimavská Seč.

11.09.2016 18:24
debata (29)

„Pri odbočovaní vľavo nedal 79-ročný vodič osobného auta Chevrolet Aveo prednosť autu značky BMW, ktoré išlo po hlavnej ceste a autá sa zrazili. Auto značky BMW po náraze odhodilo do priekopy,“ pokračuje hovorkyňa s tým, že 79-ročného vodiča previezli do nemocnice v Rimavskej Sobote.

Jeho jeden spolujazdec sa pri nehode zranil a v nemocnici ho ošetrili. "Auto BMW viedol 24-ročný vodič, okrem neho boli v aute štyria spolujazdci. Dvojročné dievčatko zraneniam na mieste nehody podľahlo, štvorročného chlapčeka so zraneniami previezli vrtuľníkom do banskobystrickej nemocnice.

Vodiča, vodičovu matku i sestru previezli do nemocnice v Rimavskej Sobote," zhrnula Faltániová a dodala, že u vodiča auta BMW alkohol nezistili. Škodu na autách podľa policajnej hovorkyne odhadli na 5-tisíc eur. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

29 debata chyba
Viac na túto tému: #autonehoda #Rimavská Sobota