Tragická nehoda pri Trenčíne. Zrážku auta s dodávkou neprežili štyria ľudia

Obrovská tragédia na ceste sa stala v nedeľu na križovatke v smere na Trenčiansku Turnú, kde sa zrazilo nákladné auto s osobným autom Ford Focus.

11.06.2017 16:29 , aktualizované: 21:19
autonehoda, nehoda, polícia, Foto: ,
Tragická nehoda si vyžiadala životy štyroch ľudí.
debata (36)

Vodič nákladiaku išiel po hlavnej ceste v smere od Bánoviec nad Bebravou na Drietomu. Z vedľajšej cesty od Trenčianskej Turnej vychádzalo osobné auto, v ktorom sa viezli štyria ľudia.

„Vodič osobného auta nerešpektoval dopravné značenie a vošiel na hlavnú cestu pričom nedal prednosť nákladnému autu. Následne došlo k stretu vozidiel,“ povedal trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička.

„Pri dopravnej nehode štyri osoby z osobného auta utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli,“ dodal P. Kudlička. Vodiča nákladného auta jednorázovo ošetrili, policajti nezistili, že by 26-ročný občan Rumunska pred jazdou pil.

Podvečer prišli na miesto nehody príbuzní obetí dopravnej nehody. „Ja tam musím ísť, mám tam dcéru,“ plakal zúfalo otec. Druhý muž mal podľa vlastných slov v aute syna a neter. „Povedzte, že nie sú mŕtvi, povedzte, že nie!“ plakali zúfalí príbuzní.

Pri nehode zasahovali aj leteckí záchranári. Ako informovala Zuzana Hopjaková z ATE – Transport Europe po ich prílete sa už jedna osoba nachádzala mimo vozidla. Ďalších pasažierov osobného auta – ženu, muža a dieťa, museli z vozidla vyslobodiť hasiči. Ich zranenia neboli zlúčiteľné so životom.

© Autorské práva vyhradené

36 debata chyba
Viac na túto tému: #Trenčín #tragická nehoda