Na diaľnici D2 smerom na Českú republiku zrazil kamión 43-ročného muža

Na diaľnici D2 smerom do Českej republiky, v blízkosti hraničného prechodu Brodské, sa stala vo štvrtok ráno dopravná nehoda. V ľavom jazdnom pruhu diaľnice zrazil kamión 43-ročného muža. Daný úsek diaľnice je v súčasnosti neprejazdný, doprava je odkláňaná na Kúty, informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

04.10.2018 10:01
debata

Podľa doterajších informácií došlo zatiaľ z nezistených príčin v ľavom jazdnom pruhu k zrážke nákladného auta značky Mercedes a 43-ročného muža, ktorý tadiaľ pravdepodobne prechádzal.

„Zrážkou utrpel chodec zranenia, s ktorými bol prevezený do jednej z nemocníc,“ poznamenal Szeiff. Vodiča nákladného auta podrobili dychovej skúške, ktorá však alkohol nepotvrdila.

Presné príčiny a okolnosti polícia vyšetruje, zároveň usmerňuje dopravu v danom úseku, ktorú odkláňa smerom na Kúty. „Vodičov vyzývame, aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili svoju pozornosť, riadili sa pokynmi hliadok policajného zboru, prípadne na prejazd využili v rámci možností inú trasu,“ dodal Szeiff.

debata chyba