Kiska odmieta registrované partnerstvá, Šeliga chce pomáhať ľuďom mimo manželského zväzku

Nová strana bývalého prezidenta Andreja Kisku sa pripravuje na zakladajúci septembrový snem. Mala by byť centristická, a spájať konzervatívcov, liberálov a sociálne orientovaných ľudí. „Je načase, aby sme prekonali tradičné delenie,“ vyzýva Juraj Šeliga, známy z protestov Za slušné Slovensko, a dnes člen prípravného výboru Kiskovej strany. Otvorene hovorí o tom, ako chce pomáhať ľuďom, ktorí žijú v inom ako manželskom zväzku. Šeliga má za vzor Reagana, ale aj Mikloška.

06.07.2019 06:00
debata (101)

Počúvajte podcast: Kto má v strane Za ľudí prevahu? Konzervatívci alebo tí iní? Akú funkciu chce po voľbách Šeliga? Má Kiska politický talent? Kto bude po voľbách vo vláde?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

101 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Kiska #Juraj Šeliga #podcast