Dvanásťročné dievča sa zranilo na telocviku. V nemocnici zomrelo

Gymnázium v Giraltovciach smúti. Dvanásťročnému dievčaťu prišlo počas vyučovania zle. Učiteľka s ním navštívila lekára. Jeho stav sa zhoršil, preto podvečer rodičia išli do nemocnice. Tam však zomrelo, informovala vo večernom spravodajstve televízia Markíza.

28.04.2010 19:12
debata (32)

Dvanásťročnej žiačke osemročného gymnázia prišlo v pondelok zle na telocviku. Údajne si mohla poraniť hlavu. Učiteľka so zraneným dievčaťom navštívila lekára a následne ho odovzdala rodičom.

Keďže sa stav ich dcéry nezlepšoval, podvečer s ňou prišli do nemocnice v Bardejove. Lekári tvrdia, že do nemocnice prišla vo vážnom stave. „Pacientku sme prijali do nemocnice v už pomerne vážnom stave. Následne sa jej stav výrazne komplikoval. Operácia bola relatívne úspešná, ale potom došlo k vážnym komplikáciám, na ktoré dievča zomrelo,“ povedal riaditeľ nemocnice Marián Petko. Podľa informácií televízie dievča malo poškodenú lebku a mozog, lekárom sa vraj mohutné krvácanie už zastaviť nepodarilo.

Policajný vyšetrovateľ z Policajného zboru v Bardejove informoval, že momentálne prebieha vyšetrovanie pre prečin usmrtenia. Škola odmieta na žiadosť rodičov dať televízii viac  informácií, čo sa počas vyučovania stalo.

32 debata chyba