Zastrelený Albánec zomrel na krvácavý šok, zbraň sa stále nenašla

Príčinou smrti mladého Albánca, ktorý zomrel na následky strelných poranení po útoku v piatok večer, bol krvácavý šok po viacerých strelných poraneniach hrudníka a dutiny brušnej. Podľa posledných informácií malo ísť o tri strelné rany. Informovala o tom hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Tatiana Kurucová.

12.08.2011 22:03 , aktualizované: 13.08.2011 15:07
streľba, Tri veže Foto:
Pri komplexe Tri veže neďaleko jednej prízemnej kaviarne sa strieľalo. Jeden muž je ťažko zranený.
debata (15)

K nešťastiu došlo okolo 20.45 hod. na Bajkalskej ulici v Bratislave, pred jedným z podnikov v komplexe Tri veže. Neznámy páchateľ dorazil na miesto činu taxíkom a následne niekoľkokrát vystrelil na jedného z prítomných. Postreleného muža previezli do nemocnice v Ružinove, kde však zraneniam podľahol.

„Za účelom nájdenia zbrane sme v ranných hodinách vykonali pátraciu akciu, výsledok tejto akcie bol negatívny,“ dodala Kurucová. Bratislavskí policajti však aj naďalej vykonávajú potrebné procesné úkony za účelom zistenia identity páchateľa a motívu jeho činu.

V rámci doterajšieho vyšetrovania sa už podarilo zistiť, že sa páchateľ doviezol pred podnik taxíkom značky Škoda Octavia. Polícia preto vyzvala vodiča vozidla, aby ihneď kontaktoval políciu. Polícia však žiada o pomoc pri objasňovaní tohto trestného činu aj verejnosť. Občania, ktorí by vedeli poskytnúť akékoľvek informácie k udalosti, môžu aj anonymne zavolať na linku 158, prípadne prísť osobne na ktorékoľvek policajné oddelenie.
Policajný vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy.

15 debata chyba