Pravda.sk ponúka spravodajský súhrn priamo do mailovej schránky

Spravodajský server Pravda.sk ponúka jednoduchú službu všetkým, ktorým záleží, aby im nič dôležité z diania doma, vo svete a v športe neušlo. Umožňuje bezplatne si objednať a dostávať súhrnné e-mailové spravodajstvo: všeobecné i športové.

16.05.2005 17:48
debata

Objednajte si naše e-mailové spravodajstvo, ktoré posielame zdarma 

SÚHRN DŇA – všeobecné spravodajstvo
Súhrn najdôležitejších udalostí dňa, ktorý prichádza do schránok elektronickej pošty približne o 18.00 h. Zaznamenáva kľúčové udalosti, ktoré sa počas dňa stali, spolu s odkazmi na detailné informácie o nich. Ak sa významná udalosť stane po 18.00, môže vám prísť do mailovej schránky ako samostatná horúca novinka.

SÚHRN DŇA – šport
Súhrn najdôležitejších udalostí dňa v športe, ktorý prichádza do schránok elektronickej pošty v nočných hodinách po skončení významných podujatí. Ak chcete byť informovaní o vrcholných pudujatiach, či už prebehli cez deň alebo neskoro v noci, zvoľte si športový súhrn dňa serveru Pravda.sk.

Ako si objednať e-mailové spravodajstvo Pravda.sk?
Na každej stránke Pravda.sk naspodu boxík, do ktorého napíšte svoju e-mailovú adresu alebo e-mailovú adresu toho, komu tieto služby chcete objednať. Na uvedenú adresu odíde e-mail, cez ktorý je možno objednávať jednu alebo obe služby, podľa vlastného výberu. Objednávanie je jednoduché, jediným kliknutím.

debata chyba
Viac na túto tému: #e-mail #šport #spravodajstvo