Ako Eleonóra Kašaiová k bohatstvu prišla

Príbeh Nory Mojsejovej sa priam pýta do červenej knižnice. Ešte pred siedmimi rokmi sa volala Eleonóra Kašaiová a kandidovala za HZDS do parlamentu. Na jednom z predvolebných mítingov spoznala Braňa Mojseja, ktorého tam ako speváka objednal jej vtedajší muž.

19.06.2009 07:43
Nora Mojsejová Foto:
Nora Mojsejová.
debata

„Keď sme namiesto halušiek v hoteli Bankov rovno zamierili do apartmánu, začali sme riešiť veci aj doma,“ spomínal neskôr Braňo. Aj on už mal rodinu. Súdy obe manželstvá rozviedli 31. januára 2003 a už na druhý deň mali Nora a Braňo svadbu.

Nora viackrát odmietla, že zbohatla vďaka známosti s Alexandrom Rezešom. „Začala som podnikať v roku 1990, keď som odišla zo Slovenskej poisťovne, robila som daňové priznania pre taxikárov a hokejistov,“ približovala zdroje svojich príjmov.

Zbohatla vraj podobne ako Rezeš dlhoročnou poctivou prácou. Zarábala 200-tisíc mesačne, ale na nič iné nemala čas. „Makala som aj 16 hodín denne, aby som všetko stihla,“ tvrdila.

Postupne si kúpila povestnú vilu na Pereši i menší dom v Bratislave. „Milujem štýl rokoko, luxusný a pohodlný zároveň,“ zdôverila sa pri jednej príležitosti. „Nezaobídem sa bez dobrého auta, máme tri mercedesy, kabriolet na leto, kupé na jar a jeseň a džíp na zimu.“

Neskôr sa preslávila v televíznej šou, kde „perlila“ tak, že licenčná rada naparila v roku 2005 Markíze rekordnú pokutu – 2 milióny korún. Za vulgarizmy a ohrozovanie mravnej výchovy maloletých.

debata chyba