Čo sa (ne)dostalo do Wikipedie

Výber z príspevkov do slovenskej Wikipedie, ktoré editori mazali so slzami. Od smiechu. (Uvádzame v pôvodnom znení aj s gramatickými chybami).

10.01.2010 14:09
Slovenská Wikipédia Foto:
Slovenská Wikipédia.
debata

Výr skalný: peria ma strasne vela, pichnete si do neho a chvilu to potrva, kym sa ho naozaj dotknete. zivi sa vsetkym co je mensie ako on a je ochotne sa zozrat.
Barack Obama: Je v súčasnosti jediným afroamerickým prezidentom USA.
Parlamentné voľby na Slovensku v roku 2006: (autor zaradil článok do kategórie – katastrofy na Slovensku)
Futbal na Slovensku: Kluby často predávajú svojich hráčov finančne silnejšim klubom, ktoré ležia na západe, severe, juhu a východe.
Diaľničná polícia: Je určená na nahaňačky so zločincami.Vy­šetrujú vraždy.Majú najrýchlejšie autá. Náučný film Cobra 11.
Tank: Bez panciera musí byť tank rýchly ale potom to už nie je tank.
Žiarovka: Vynašiel ju Jára Cimrman. Práve po ňom dostal tento vynález meno járovka (číta sa s francúzskou výslovnosťou).
Nezmary: Schopnosť obnovovať stratené časti tela sa volá degenerácia.
Antihmota: S antihmotou treba narábať opatrne a uvážlivo. Jediný gram antihmoty obsahuje energiu dvadsaťkilotonovej atómovej bomby.
Tom a Jerry: tom je siví kocúr čo sa neustále snaží robyť prieky malému myšiakovi Jerrymu ktorí do Toma tieš z oblubov zapára ale v skutočnosti sa obaja v hĺbke srdca majú radi a nikdy by si naozaj neublížily.
Autizmus: Typ človeka neni vodotesni, čiže sa boji daždovej vody, a rad sleduje rast svalovej hmoty.
iPhone: ovladanie: dotykom prsta alebo pomocou mrkvy.
Vyšný Skálnik: je tu krcma v ktorej sa kazdu sobotu robi super diskoteka. pridte sa pozriet a zabavit sa. 20:00 hod-24:00 hod je disko a od 24:00hod sa pije a pocuva nahlas hubba. Je tu sranda ked pridete neolutujete

debata chyba