Bugár: Návrhy Horvátha z SDKÚ neprejdú

Predseda Mostu-Híd Béla Bugár povedal, že poslanec SDKÚ Zoltán Horváth sa chce pomstiť strane za to, že ho nepodporila ako kandidáta na post primátora Galanty.

11.12.2010 13:58
debata (9)

Sú slová poslanca SDKÚ Zoltána Horvátha o tom, že poslanci Mostu mohli minulý týždeň hlasovať za Trnku, len jeho osobným postojom, alebo to môže byť aj odkaz SDKÚ?
Neviem, nevylučujem ani jedno, ani druhé. Viem, že predseda SDKÚ na koaličnom rokovaní povedal, že nikdy sa nedopátrame, kto to bol, tak to nechajme. Akurát jeho poslanec to nedodržal. Hovorí sa o rôznych indíciách, ja tiež mám indície, ale to nie sú dôkazy.

Iná konkurenčná a logicky zdôvodniteľná teória sa však neobjavila.
Nie.

Prečo?
Lebo to nechceme zbytočne traumatizovať. Ja hovorím, že skrutátorov nikto nekontroloval, ani pána Horvátha. Mohol to on narafičiť, chce sa nám pomstiť. Ako je možné, že predtým sme takto vždy hlasovali, nikdy dohoda nebola. Ani teraz naši nevedeli, že sa ide takýmto spôsobom hlasovať, napriek tomu náš skrutátor hlasy skontroloval a všetko bolo v poriadku. Aj pani Kiššová za SaS, aj pán Přidal z KDH hovoria, že nie je pravda, že každý každému videl lístok. Tak čo to je za hru.

Ale v ohni je stále Most. Ako to vysvetlíte?
Niekto nám toho čierneho Petra podsúva a naši sú už naježení. Pokiaľ sa pán Horváth neospravedlní, je taká nálada, že ide na súd. Samozrejme, že žiadne jeho pozmeňujúce návrhy už v parlamente neprejdú. Poslanci sú namosúrení, lebo toto nie je normálne. Pán Horváth od tej doby, čo nedostal našu podporu na primátora a vypadol z hry v Galante, nám robí zle. Vymýšľa si teórie a podsúva ich novinárom a my „blbci“ dodržiavame dohody, že nebudeme pátrať a hovoriť o iných. Čo keď to zorganizoval pán Horváth, čo keď je za ním niekto iný?

9 debata chyba