Policajti zatýkali 'sýkorovcov', aby zachránili muža z podsvetia

Policajná razia Úradu boja proti organizovanej kriminalite, pri ktorej vo štvrtok (24.3.) v hlavnom meste zadržali siedmich mužov zo skupiny bratislavského podsvetia, medzi nimi údajne aj jedného z bossov skupiny sýkorovcov Ladislava B., zabránila plánovanej vražde 27-ročného Martina Hrabárika.

25.03.2011 19:51
debata (9)

Informoval o tom internetový portál čas.sk, s odvolaním sa na anonymný zdroj. Hrabárik sa údajne pohybuje okolo skupiny sýkorovcov. „Policajti majú podozrenie, že Martina Hrabárika chceli vylákať na stretnutie, zabiť a zakopať,“ povedal zdroj denníka Nový Čas.

Ani samotný Hrabárik však nie je mimo podozrenia. Spolu s ďalšími štyrmi mužmi je obžalovaný za hrubý nátlak v organizovanej skupine. Sú podozriví, že pod hrozbou násilia nútili majiteľa dnes už zrušeného bratislavského podniku U Matúša, aby mesačne platil za ochranu 230 eur. Pojednávanie v tomto prípade však zatiaľ nie je ukončené.

Polícia pri razii vo štvrtok zaistila zbrane a zadržala sedem osôb, ktoré sa momentálne nachádzajú v cele policajného zaistenia, pričom v piatok večer sa mal začať ich výsluch.

9 debata chyba