Policajná naháňačka v Bratislave s vodičom sa skončila výstrelmi

Policajná naháňačka ako z filmu sa odohrala v sobotu nadránom v uliciach Bratislavy. Policajti prenasledovali vodiča VW Passata, ktorý neprimeranou rýchlosťou jazdil po električkovej trati.

07.12.2013 20:09
debata (7)

Počas naháňačky v uliciach mesta policajti niekoľkokrát vyzvali vodiča, ktorý ohrozoval životy a zdravie ľudí a nerešpektoval semafory, aby auto zastavil. Vodič nereagoval ani na varovné výstrely do vzduchu, policajti preto kúsok za Bratislavou namierili na pneumatiky unikajúceho auta. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, keď sa policajti k autu priblížili, Passat dostal na zľadovatenej ceste šmyk a skončil v poli.

Šmyk dostali aj policajti, ktorí so služobným vozidlom skončili v reklamnom pútači, škodu na policajnom aute vyčíslili na 3 500 eur. Policajtom sa nič nestalo, bezohľadný vodič Passatu im však ušiel. Vo vozidle policajti zaistili náradie na vlámanie a krádeže áut aj injekčné striekačky. Po vodičovi Passatu polícia pátra, vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal aj trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #streľba #VW Passat