Osobnosti vinšujú čitateľom Pravdy do nového roka

Veľa zdravia, lebo to je tá najcennejšia hodnota. Ale keďže ani to niekedy nestačí, pridám aj želanie radosti z dobrej muziky," hovorí Peter Lipa.

26.12.2013 13:27 , aktualizované: 14:20
Slovenské Vianoce sú tradičné, peňazí na ne... Foto:
Ilustračné foto.
debata (3)

Pavel Matejovič, klimatológ: Všetkým čitateľom želám krásne a pokojné Vianoce a v budúcom roku čo najmenej kalamít všetkého možného druhu.

Ján Lipiansky, predseda Jednoty dôchodcov na Slovensku: Prajem čitateľom Pravdy pokojné a zmysluplné Vianoce a dosť času na získavanie informácií z denníka.

Ľubomír Palčák, expert z Výskumného ústavu dopravného v Žiline: Veľa šťastných a bezpečných kilometrov za volantom, čo najviac nových diaľnic. Tým, čo jazdia vlakmi, prajem, aby boli vždy čisté a presné.

Martin Kellenberger, výtvarník, ilustrátor, pedagóg: Želám všetkým ľuďom, aby nezabudli abecedu. A aby čítali aj kultúru, pretože predstavuje ľudskosť.

Dorota Pospíšilová, šľachtiteľka viniča: Okrem radosti z darčekov prajem všetkým aj zamyslenie sa nad tým, čím každý z nás prispel k tomu, aby bol svet lepší a hodnotnejší.

Róbert Illéš, neurochirurg: Jasnú myseľ, rovný chrbát a pevné zdravie!

Eva Krížiková, herečka: Príjemné sviatky, veľa šťastia a nových síl. A tiež aby aj trošku snehu napadalo. Hoci je s oštara, k Vianociam rozhodne patrí.

Ľubomír Bulík, bývalý náčelník generálneho štábu OS SR: Nádherné Vianoce, odhodlanie a vôlu ísť do ďalšieho roka tak, aby sme zvládli všetky predsavzatia a boli všetci spolu prospešní pre Slovensko.

Zuzana Kusá, sociologička, Sieť proti chudobe: Všetkým želám pokoj, radosť a lepšie časy

Ján Danko, dekan Jesseniovej lekárskej fakulty v Martine: Nech priateľstvo láska a radosť, odvaha, dobrota a pomoc chudobným, slovo útechy smutným, slovo pochvaly tým, čo si to zaslúžia, vytlačia krutosť a nenávisť z nášho života.

Šarlota Pufflerová, riaditeľka občianskeho združenia Občan, demokracia a zodpovednosť: Želám, aby si ľudia skutočne užili jeden druhého a vzácny čas, keď sa môžu venovať sebe a blízkym.

Ivan Leitman, riaditeľ občianskeho združenia Náruč: Aby nám nič neskalilo vianočnú pohodu a v novom roku veľa dobrých správ i dobré nervy pri správach, ktoré až tak nepotešia.

Pavol Majko, riaditeľ správy TANAP-u: Pevné zdravie a v novom roku 2014 len tie najlepšie a najpozitívnejšie správy.

Karla Wursterová, riaditeľka Medzinárodného visegrádskeho fondu: Prajem čitateľom denníka Pravda krásne Vianoce a v novom roku príliv energie a záplavu inšpirujúcich a pozitívnych správ.

Martin Schulz, predseda Európskeho parlamentu: Nech sviatky prinesú mier a šťastie a nech rok 2014 vidí Európu zmenenú čerstvými myšlienkami, čo poskytujú nádej.

Maroš Šefčovič, podpredseda Európskej komisie: Čitateľom Pravdy želám príjemné prežitie vianočných sviatkov v kruhu rodiny a blízkych priateľov. Všetkým Slovákom a Slovenkám do nadchádzajúceho roka prajem zdravie, šťastie a správne rozhodnutia, ktoré ovplyvnia dianie na Slovensku a v Európe na ďalšie obdobie.

George F. Babcoke, prezident U. S. Steel Košice, Košice: Želám čitateľom Pravdy v nadchádzajúcom roku len to najlepšie a som si istý, že ľudia na Slovensku majú dosť odvahy, aby prekonali všetky prekážky. Nebude to ľahký rok, ale veríme schopnostiam a nasadeniu našich zamestnancov.

Dušan Junek, grafický dizajnér: Krásne Vianoce a pomalší nový rok.

Petra Feriancová, výtvarníčka: Čitateľom Pravdy želám pokojné sviatky bez zbytočných zhonov a stresov, veľa zdravia, inšpirácie a radosti v novom roku.

Celeste Buckingham, speváčka: Prajem všetkým čitateľom Pravdy super Vianoce a vydarený Silvester. Hlavne si nerobte v novom roku z ničoho zbytočne ťažkú hlavu a užite si život.

Pavol Lančarič, generálny riaditeľ Orangeu: Všetkým čitateľom Pravdy prajem, aby si užili ideálne Vianoce plné pohody, lásky a dobrých vecí s rodinou a do nového roka vykročili plní optimizmu a skvelých nápadov.

Stanislav Žofčák, prezident Asociácie dôchodkových správcovských spoločností: Čitateľom by som chcel poďakovať za trpezlivosť, s ktorou očakávali takzvanú anuitnú novelu zákona o dôchodkovom sporení. Pre rok 2014 prajem najmä zdravie a rodinnú pohodu.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Nový rok