Starosta Višňového postrelil manželku

Starosta obce Višňové v okrese Nové Mesto nad Váhom postrelil v sobotu v noci svoju manželku, už čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu.

16.03.2014 16:06
pištoľ, zbraň, lúpež, krádež, zlodej Foto:
Ilustračné foto
debata (2)

Informovala o tom trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Dráma sa odohrala v sobotu približne hodinu pred polnocou. Na tiesňovú linku polície zavolala 50-ročná Janka B., že ju postrelil jej manžel. Na miesto streľby hneď vyrazili policajti i záchranka. Postrelenú manželku našli sedieť v sedačke v obývačke rodinného domu, záchranári ju ošetrili a previezli do nemocnice. Na dvore rodinného domu policajti objavili starostu obce opretého o auto, skontrolovali ho a zadržali. Skúška na alkohol u neho vyšla pozitívna.

Vyšetrovateľ v nedeľu z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu obvinil 57-ročného Jaroslava B. Ako uviedla Antalová, obvinený po hádke so svojou manželkou vytiahol legálne držanú zbraň a na manželku vystrelil. Postrelená žena utrpela zranenia ohrozujúce život, s ktorými je hospitalizovaná. Motív činu zatiaľ polícia vyšetruje. Obvinenému Jaroslavovi B. v prípade dokázania viny hrozí 20 až 25 rokov väzenia.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #streľba