Rezort vnútra pripravuje veľký tender na nákup obuvi

Ministerstvo vnútra pripravuje veľký tender na nákup obuvi pre svoje zložky. Súťaž bude v hodnote takmer 14,5 milióna eur, vyplýva to z predbežného oznámenia, ktoré zverejnili v obstarávacom vestníku.

30.03.2014 09:06
Euro, peniaze, bankovky Foto:
Ilustračné foto.
debata (2)

Tender rozdelia na dve časti. V prvej budú pre policajtov a hasičov hľadať dodávateľa topánok, poltopánok, trekovej a športovej obuvi. Na tovar plánujú vyčleniť 9,85 milióna eur. Druhá časť obstarávania sa týka špeciálnej a zásahovej obuvi pre políciu a hasičov, hodnotu má vo výške 4,64 milióna eur. Rezort vnútra plánuje tiež spustiť obstarávanie na opasky a rukavice. Súťaž na kožené doplnky by mala mať hodnotu 1,4 milióna eur.

Veľké doplnenie skladových zásob oblečenia vybavilo ministerstvo vnútra koncom januára, keď objednali pre policajtov a hasičov textil za približne 3,5 milióna eur. V dvoch kúpnych zmluvách objednali tričká, košele či pracovné uniformy. Rezort sa nedávno postaral aj o ponožky a podkolienky do topánok hasičov a policajtov, uzavreli rámcovú dohodu za viac ako päť miliónov eur.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tender #ministerstvo vnútra #obuv