Vládny Smer zrejme čaká mimoriadny snem

Stranu Smer pravdepodobne čaká mimoriadny snem, mal by sa konať začiatkom mája. Na ňom by sa mali zhodnotiť prezidentské voľby i stanoviť priority pre druhú polovicu volebného obdobia. Potvrdili to viacerí členovia strany. Zatiaľ sa však stranícke orgány na jeho konaní nedohodli.

08.04.2014 18:00
debata (67)

V utorok sa po prvýkrát od prezidentských volieb zišlo užšie vedenie Smeru, kde najvyšší predstavitelia strany preberali povolebný vývoj po prezidentských voľbách a predkladali návrhy pre najbližšie obdobie.

Predstavitelia Smeru rokovali päť hodín. Na stretnutí nebol minister vnútra a podpredseda strany Robert Kaliňák. Podľa informácií z Tlačového oddelenia ministerstva vnútra mal pracovné stretnutia.

Užšie vedenie strany tvorí predseda Robert Fico, šesť podpredsedov, generálny manažér Ján Richter a šéf poradcov premiéra Vladimír Faič. Účastníkom stretnutí vedenia býva aj šéf tlačového úradu vlády Erik Tomáš. Ten potvrdil, že užšie vedenie sa stretlo na pravidelnom rokovaní. „Zatiaľ nemáme informáciu, ktorú by sme poskytli verejnosti,“ povedal Tomáš.

67 debata chyba
Viac na túto tému: #Smer #snem