Údajní členovia bankomatovej mafie sú späť za mrežami

Traja muži, podľa obžaloby členovia bankomatovej mafie, sú späť za mrežami. Ján G. s partiou sa dostali von z väzby pre chybu sudcu. Prokuratúra ich ale posadila späť, tentokrát za krádeže iných bankomatov, informovala TV Markíza vo večernej hlavnej spravodajskej relácii Televízne noviny.

08.05.2014 19:39
debata (8)

Traja údajní členovia bankomatovej mafie ešte v stredu oslavovali, že sú prepustení z väzby, no radosť im vo štvrtok prekazilo policajné komando. Dvoch zatkli v Seredi a Jána G. zatkli kukláči v bratislavskom nákupnom centre tesne pred obedom.

Podľa informácii televízie ich prokuratúra dala zatknúť za krádeže bankomatov v susednom Česku a Rakúsku, vraj aj tam ukradli štyri bankomaty. Prokuratúra si tieto skutky držala ako eso v rukáve a vytiahla ich práve dnesvo štvrtok, keď si prepustení z väzby začali užívať stíhanie na slobode. Advokát obžalovaných tvrdí, že je to účelové.

Z celej údajnej bankomatovej mafie si slobodu užívajú len dvaja. Martin Danihel a Peter Taufer sú od roku 2011 na úteku a pátra po nich Interpol. Taufer sa podľa neoverených informácií skrýva niekde v Paname, jeho kamarát vraj tiež putuje po stredoamerických štátoch, dodala Markíza.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #bankomatová mafia