Na ministerstve vnútra odovzdali hárky na registráciu Siete

Predstavitelia politickej strany Sieť v pondelok na Ministerstve vnútra SR odovzdali dokumenty potrebné k jej registrácii.

26.05.2014 11:43
Sieť, Radoslav Procházka Foto: ,
Sprava: Predseda politickej strany Sieť Radoslav Procházka a členky Katarína Cséfalvayová a Katarína Macháčková pri príležitosti odovzdania podpisových hárkov a žiadosti o registráciu strany Sieť na MV SR.
debata (8)

Ako prítomných novinárov informoval zakladateľ subjektu Radoslav Procházka, vyše 20-tisíc podpisov, ktoré odovzdali v podateľni ministerstva, vyzbierali za tri týždne. „Je to ďalší prejav dôvery, ktorý vnímame ako záväzok,“ povedal Procházka s tým, že strana je pripravená riešiť problémy občanov. Procházka zároveň odmietol špekulácie spojené s údajnými finančnými sponzormi jeho novej strany. „Počul som asi už sedem typov a každý týždeň príde niekto s nejakým iným menom,“ povedal. Na otázku, či nespolupracuje s podnikateľom Jozefom Brhelom, odpovedal „toto počujem prvýkrát“. Podľa Procházku si strana pravdepodobne na začiatok svojej činnosti vezme úver v banke, čo považuje za najtransparentnejší spôsob financovania.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Radoslav Procházka #Sieť