Podpredsedom NR SR môže byť Madej, Číž alebo Jarjabek

Predseda ústavnoprávneho výboru parlamentu Róbert Madej (Smer) má vraj najbližšie k funkcii podpredsedu Národnej rady SR, ktorá sa uvoľnila po odchode Renáty Zmajkovičovej.

06.11.2014 09:52
Róbert Madej Foto: ,
Šéf ústavnoprávneho výboru Róbert Madej (Smer).
debata (13)

Podľa informácií SITA sa v hre o podpredsedníčku stoličku spomínajú aj predseda mandátového a imunitného výboru Miroslav Číž, ktorý post podpredsedu NR SR zastával počas prvej vlády Roberta Fica, či predseda výboru pre kultúru a médiá Dušan Jarjabek.

„Som predsedom ústavnoprávneho výboru. Táto práca ma napĺňa a chcem ju dokončiť. Nad zmenou som neuvažoval,“ povedal Madej. „Nebavili sme sa o tom, bol som včera (v stredu, pozn.) v parlamente len 15 minút,“ reagoval Jarjabek.

Piešťanská nemocnica podľa medializovaných informácií kúpila CT prístroj za 1,6 milióna eur, čo je o 600-tisíc viac, ako vysúťažilo predchádzajúce vedenie. Víťazom tendra sa stala spoločnosť Medical Group SK, kde v minulosti pôsobil aj predseda parlamentu Pavol Paška.

Ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská a podpredsedníčka parlamentu a predsedníčka dozornej rady piešťanskej nemocnice Renáta Zmajkovičová v pondelok po výzve premiéra Roberta Fica rezignovali na svoje funkcie.

13 debata chyba
Viac na túto tému: #NR SR #Renáta Zmajkovičová #Dušan Jarjabek #Róbert Madej #Miroslav Číž