Pravda.sk hľadá editora spravodajstva

Pravda hľadá posilu do online tímu. Najneskôr 1. marca by sme medzi nami radi videli nového editora správ na webe Pravda.sk.

08.01.2019 06:00

Ak sa chcete podieľať na tvorbe aktuálneho spravodajstva, ak vám neprekáža pracovať aj skoro ráno, neskoro večer, cez víkendy, sviatky a občas v noci, ak viete odhadnúť, čo je doma a vo svete dôležité, ak výborne ovládate gramatiku a štylistiku, ak ste schopný vyhľadávať informácie na zahraničných weboch a spracovávať ich – a najmä – ak máte chuť pracovať a neprekáža vám stres, je to miesto ako stvorené práve pre vás.

Ak sa teda chcete stať členom/členkou nášho tímu (skúsenosti s prácou v žurnalistickom priestore sú vítané, nie však podmienkou), pošlite nám na adresu mniton@pravda.sk životopis a namiesto motivačného listu pár slov o tom, čo by ste na spravodajstve Pravda.sk zmenili k lepšiemu.

Vieme, že to pravdepodobne nie je miesto, z ktorého odídete do dôchodku, ale určite sa veľa naučíte.

Negarantujeme, že všetkých uchádzačov pozveme na osobné stretnutie, ale každému z vás odpíšeme.

Práca editora v momentálnom systéme služieb vyžaduje tri týždne z piatich prítomnosť v redakcii a dva týždne pri skorých ranných a neskorých večerných službách je možné pracovať z domu.

Plat: od 800 eur

Tešíme sa na vaše životopisy, ale najmä na nového kolegu/kolegyňu.

Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #Pravda.sk