Pre vykoľajenie vozňov RegioJetu aj druhý deň meškali vlaky

Vykoľajenie vozňov spoločnosti RegioJet na Hlavnej stanici Bratislava ovplyvnilo takmer päťdesiatku vlakov Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK). Pre pondelkové (16. marca) vykoľajenie časti súpravy RegioJet muselo byť v utorok štrnásť vlakov presmerovaných a 32 meškalo, informovala hovorkyňa ZSSK Jana Morháčová.

17.03.2015 17:16
RegioJet, železnice, Foto: ,
Ilustračné foto.
debata (4)

Aktuálne je už smer na 3. a 4. nástupište na hlavnej stanici sprejazdnený, pracuje sa na sprejazdnení smeru k 5. nástupišťu, doplnila informácie hovorkyňa ŽSR Martina Pavlíková.

Pre pondelkové vykoľajenie niekoľkých vozňov vlakovej súpravy na bratislavskej hlavnej stanici v utorok tri regionálne expresy a tri osobné vlaky vychádzali z náhradnej železničnej stanice Bratislava – Nové Mesto.

Päť rýchlikov a tri osobné vlaky končili jazdu v stanici Bratislava-Nové Mesto. Jeden InterCity vlak, deväť rýchlikov a 20 osobných vlakov v utorok malo meškania od troch do 34 minút, informovala Morháčová.

Niekoľko vozňov spoločnosti RegioJet sa vykoľajilo v pondelok podvečer v malej rýchlosti, počas posunu súpravy. Nikto sa pritom nezranil. Príčinu vykoľajenia zatiaľ na železnici prešetrujú.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #vlaky #RegioJet #ŽSR #hlavná stanica #vykoľajenie