Maďarský motorkár sa opil, havaroval, spolujazdkyňa to neprežila

Počas víkendového zrazu motorkárov v Gabčíkove spôsobil opitý maďarský motocyklista tragickú nehodu, policajti chytili aj ďalšieho opitého Maďara na motorke.

01.06.2015 12:00
motorkár, nehoda Foto:
Počas víkendového zrazu motorkárov v Gabčíkove spôsobil opitý maďarský motocyklista tragickú nehodu. Tragédia sa stala v katastri obce Topoľníky v Dunajskostredskom okrese.
debata (1)

Tragédia sa stala v katastri obce Topoľníky v Dunajskostredskom okrese.

Dvadsaťtriročný vodič Yamahy RN 22 nezvládol zákrutu, prešiel do protismeru a skončil v zavlažovacom kanáli. Vodič vyviazol bez zranení, no jeho 21-ročná spolujazdkyňa zomrela po prevoze do nemocnice. Vodičovi policajti namerali 1,48 promile, odobrali mu aj krv na zistenie iných omamných a psychotropných látok, uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Róbert skončil v policajnej cele aj s obvinením z usmrtenia. Spracovaný bol aj návrh na jeho vzatie do väzby, hrozí mu štyri až desať rokov.

V nedeľu nadránom na Medveďovskej ulici v Gabčíkove zastavili policajti vodiča Kawasaki ER 500. Ten nafúkal 2,56 promile. Aj v tomto prípade skončil 29-ročný vodič z Györu v cele a obvinili ho z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #nehoda #promile #motorkár