Štátny tajomník František Palko priznal, že si vypil

Štátny tajomník ministerstva dopravy František Palko sa strápnil. Zviditeľnil sa videom, na ktorom sa snaží prezentovať veľmi dobré výsledky Slovenska v oblasti cestovného ruchu. Palko na videu, ktoré sa stalo hitom internetu, hovorí nesúvislo a komolí vety.

13.10.2015 16:06
debata (105)

Z jeho prejavu sa zdá, že je pod vplyvom alkoholu. Po tom, čo sa video stalo hitom aj na sociálnych sieťach, sa štátny tajomník priznal, že išlo o dôsledok predchádzajúceho stretnutia so známym hercom a za všetko sa ospravedlnil.

Palko to povedal na phaaana!

Ak si myslíte, že ste už videli všetko, tak vás musím sakramentsky sklamať. Ono je to totiž tak, že kým si nepozriete toto, nevideli ste nič. Štátny tajomník Palko to vykecal vo veľkom štýle a dokonca sa na ňom kosil aj jeho vlastný hovorca. Užite si to, lebo už bude len horšie.

Posted by Jakub Martinec on 12. október 2015

„V stredu 26. augusta večer som sa po vyše roku stretol s mojím priateľom Števom Skrúcaným. Bohužiaľ, podcenil som dôsledky predchádzajúceho večera v kombinácii s mojím zdravotným stavom a pobytom na priamom slnku dňa 27. augusta, keď bolo vyše 30 stupňov v tieni. Išlo o deň mojej dovolenky a po odprezentovaní výborných výsledkov našej krajiny v cestovnom ruchu som sa vrátil domov. Napriek tomu, že je to ojedinelý prípad, si uvedomujem nevhodnosť situácie. Je to poučením aj pre mňa a takéto niečo sa, samozrejme, už nikdy nezopakuje,“ uviedol vo svojom vyjadrení František Palko.

Takmer jednu minútu dlhé video vzniklo ešte koncom leta. Ide o krátky zostrih niekoľkých viet štátneho tajomníka. Na internet sa dostali zábery portálu Canal14 až pred niekoľkými dňami. Palko vo videu hovorí vety, ktoré len ťažko dávajú zmysel. „Tento rok bude naozaj dôkazom toho, že tie aktivity, ktoré sme absolvovali, boli naozaj aktívne,“ hovorí.

Video nakrútili počas prezentácie pozitívnych výsledkov Slovenska v cestovnom ruchu. Našu krajinu si v prvom polroku tohto roka ako dovolenkovú destináciu zvolilo takmer 1,9 milióna ľudí, čo medziročne predstavuje nárast o takmer 10 percent. Slovensko nezaznamenalo nárast turistov len z okolitých krajín, ale aj zo západnej Európy, USA, Číny alebo z Austrálie.

František Palko v minulosti prezentoval aj nový stavebný zákon, ktorý mal podľa zámerov ministerstva ukončiť existenciu čiernych stavieb na Slovensku. Jeho účinnosť mala nastať od júla 2016. Na naplnenie Palkových slov o tom, že čierne stavby zmiznú z povrchu zemského, si budeme musieť ešte počkať. Minister Ján Počiatek totiž návrh stavebného zákona z parlamentu stiahol s cieľom vedenia diskusií na odbornej a nie politickej úrovni.

© Autorské práva vyhradené

105 debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #cestovný ruch #František Palko