Traja poslanci Siete hrozia odchodom, ak pôjde do vlády so Smerom

„Prebiehajúce koaličné rozhovory najvyšších predstaviteľov Siete o vláde so Smerom sú nielen porušením predvolebných prísľubov a záväzkov, ale sú aj veľmi zlou správou pre Slovensko,“ povedal podpredseda Siete Miroslav Beblavý na margo aktuálnej politickej situácie a koaličných rozhovorov.

14.03.2016 13:48
Macháčková, Beblavý Foto: ,
Katarína Macháčková a Miroslav Beblavý (na snímke) spolu s kolegyňou Simonou Petrík avizovali, že ak Sieť vstúpi do vlády so Smerom, zo strany odídu.
debata (118)

„Ak strana Sieť podpíše koaličnú zmluvu so stranou Smer o vytvorení koaličnej vlády, vzdáme sa členstva v strane Sieť,“ uviedol Miroslav Beblavý aj za svoje kolegyne Katarínu Macháčkovú a Simonu Petrík.

Podľa Beblavého sú výsledkom štyroch rokov vlády Smeru bez reálnej opozície kotlebovci v parlamente či naštrbené meno Slovenska v Európskej únii z dôvodu migračnej krízy, ktorú predseda Smeru Robert Fico zneužil na naháňanie voličských hlasov.

„Je pre mňa stále záhadou, prečo by jeden inteligentný, vzdelaný, pracovitý a v predchádzajúcom období aj úspešný človek zrazu zahodil vo veku 45 rokov celé svoje meno tak, že ho už v očiach verejnosti nikdy neočistí. Neveril som, že by takéto niečo urobil, veľmi ma prekvapil,“ povedal na adresu Radoslava Procházku Beblavý.

Bitka sa podľa meho vedie na poli verejnej mienky. Na sociálnej sieti preto založili stránku nievmojommene, kde ľudia môžu dať najavo nesúhlas s koalíciou so Smerom.

© Autorské práva vyhradené

118 debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Beblavý #Sieť #Katarína Macháčková #voľby 2016 #Simona Petrik