Rimavská Sobota: Väzňa, ktorý ušiel, chytili v Maďarsku

Väzeň, ktorý sa po lekárskom vyšetrení nevrátil späť do väznice a ušiel, chytili policajti v Maďarsku, informáciu TV JOJ potvrdila polícia.

08.11.2016 12:58 , aktualizované: 19:32
debata (2)

Polícia vyhlásila pátranie po väzňovi, ktorý v utorok odieišl na vyšetrenie a nevrátil sa do nápravného zariadenia v Rimavskej Sobote. Informáciu priniesol web aktuality.sk.

„Dňa ôsmeho novembra sa nevrátil z lekárskeho ošetrenia v Rimavskej Sobote 21-ročný odsúdený, ktorý bol umiestnený na otvorenom oddelení Sabová. Vo výkone trestu odňatia slobody bol pre spáchanie prečinu usmrtenia z nedbanlivosti počas autonehody, za čo mu bol uložený nepodmienečný trest v trvaní 30 mesiacov so zaradením do ústavu s minimálnym stupňom stráženia,“ povedal riaditeľ kancelárie generálneho riaditeľa Zboru väzenskej a justičnej stráže Adrián Baláž.

„Vo výkone trestu odňatia slobody sa nachádzal pre spáchanie prečinu usmrtenia z nedbanlivosti počas autonehody, za čo mu bol uložený nepodmienečný trest v trvaní 30 mesiacov so zaradením do ústavu s minimálnom stupni stráženia,“ uviedol šéf kancelárie riaditeľa ZVJS Adrián Baláž.

Muž by už 16. februára splnil lehotu na podmienečné prepustenie. Trest sa mu mal skončiť 16. mája 2018.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Rimavská Sobota #väzeň