Tehotná Dvončová už 'besnieť' nebude, Klimo dokonca predal motorku

Už o pár týždňov sa topmodelke Denise Dvončovej a jej manželovi - fotografovi Jakubovi Klimovi narodí prvá ratolesť. Vianoce by mali osláviť v trojici.

21.09.2010 05:22
Jakub Klimo a Denisa Dvončová Foto:
Budúci šťastní rodičia Denisa Dvončová a Jakub Klimo.
debata

„Termín mám koncom novembra, takže vlastne nás čakajú prvé Vianoce s malým,“ prezrádza pre Pravda.sk Dvončová. Na potomka sa veľmi teší a tehotenstvo prežíva vraj veľmi podobne ako iné prvorodičky.

„Myslím, že každá mamička, ktorá rodí prvýkrát, má vrodený strach. Jednak o zdravie dieťaťka, ale aj strach z niečoho nového,“ vysvetľuje modelka. „Uvedomujem si, že to bude už úplne iný život. Mám 22 rokov a občas by som sa ešte možno chcela vybesniť, ale možné to už nebude. Budeme veľká rodina a viesť rodinný život,“ pokračuje.

Prípravy na príchod malého Klima jej vraj zjednodušila manželova sestra. Tá má už totiž dve deti a Dvončovej vypomáha aj s množstvom detskej výbavičky. „Niektoré vecičky má aj dvojmo či trojmo, čiže mi mnoho vecí darovala. Vlastne trištvrtiny oblečenia mám od nej a v tomto smere to mám uľahčené,“ pochvaľuje si Dvončová. Obchody s detským tovarom však neobchádza. A ako hovorí, má už za sebou aj náhly záchvat mamičkovských pu­dov.

„V jednom momente rozhodla, že musím kúpiť prebaľovací pult. Dlho som okolo neho chodila až ma raz ovládla potreba okamžite ho zakúpiť. Vzala som auto a už večer po ôsmej vyrazila do predajne. Domov som sa však vrátila s úsmevom na tvári, úplne šťastná,“ vraví budúca mamička. Priznáva, že ju prekvapuje aj to, ako sa na prírastok pripravuje jej polovička.

„Jakub sa veľmi teší, až sa mi to zdá divné,“ vtipkuje Denisa. „Otcovstvo ho chytilo až natoľko, že sa snaží dokončiť všetky rozrobené projekty, aby mal potom na nás čas,“ hovorí ďalej. Známy slovenský fotograf sa údajne dokonca rozhodol pre radikálne zmeny v živote. „Napríklad predal motorku. Povedal, že ak má zmeniť svoj životný štýl, tak úplne,“ prezrádza Dvončová. „Ale mňa to teší. Jakub počíta s tým, že ho budeme viac potrebovať, takže sa snaží upokojiť a pripraviť sa na otcovstvo,“ dodáva.

debata chyba

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....