Mladý pár z Lučenca zmizol bez stopy

Akoby sa po nich zľahla zem. Polícia intenzívne pátra po Lučenčanoch - 17-ročnom Matejovi Imrovičovi a o rok mladšej Sáre Bolcsóovej, ktorí v utorok okolo obeda odišli z domu a rodičom zanechali list na rozlúčku. Podľa listu si môžu siahnuť na život. Príbuzní sa obávajú najhoršieho.

22.06.2017 14:00
debata (2)

Podľa informácií krajskej policajnej hovorkyne v Banskej Bystrici Márie Faltániovej nemali včera príbuzní o oboch nezvestných tínedžeroch žiadne informácie. „V utorok o 17. hodine po nich bolo vyhlásené mimoriadne pátranie. Okolo štyridsať policajtov a záchranárov so služobnými psami prehľadávalo okolité lesy, cintorín a ďalšie vytypované miesta v Lučenci a okolí. Pátranie trvalo do polnoci, pokračujeme v ňom od rána. Zapojili sa doň aj záchranári z Gabčíkova a letka ministerstva vnútra,“ skonštatovala Faltániová.

Denník Pravda oslovil Simonu Bolcsóovú, ktorá sa s prosbou o pomoc pri hľadaní sestry a jej priateľa obrátila aj na kamarátov na sociálnej sieti. „Všetko potrebné už uviedla polícia,“ stroho odkázala. Z reakcií na jej profile je však zrejmé, že Sáru a Mateja po zmiznutí ešte v utorok niekoľko ľudí videlo. Objaviť sa mali v Lučenci pri obchodnom dome Galéria, potom pri Kauflande, pri parku či na vlakovej stanici. Podľa ďalších ľudí ich videli cestovať vlakom smerom na Bratislavu a vystúpiť mali niekde v okolí Levíc. Tu sa však ich stopy končia. Z diskusií na sociálnej sieti vyplýva aj to, že pár mohol mať so sebou vyššiu hotovosť peňazí a Matej aj otcovu pištoľ.

Faltániová zdôraznila, že po nezvestnej dvojici naďalej intenzívne pátrajú. Matej je vysoký 175 cm, je chudej postavy, má hnedé oči a hnedé vlasy po plecia. Sára je vysoká asi 165 cm, je chudá, má zelené oči a hnedé vlasy dlhé asi 60 cm.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #lučenec #pár #zmiznutie