Sulík podáva na Kočnera trestné oznámenie

Líder opozičnej strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík podá na podnikateľa Mariána Kočnera trestné oznámenie. Informovala o tom hovorkyňa SaS Katarína Svrčeková s tým, že v piatok sa k vyhláseniam Kočnera vyjadrí podrobnejšie.

29.06.2017 14:14
Sulík Foto: ,
Richard Sulík podáva na Mariána Kočnera trestné oznámenie.
debata (36)

Liberáli tak reagujú na štvrtkové vyhlásenie Kočnera, ktorý povedal, že v minulosti sa mu páčili názory a návrhy Sulíka, ako veci na Slovensku zmeniť. „Tvrdil od prvého dňa, že od nikoho si nezoberie žiadne peniaze, od žiadnych oligarchov a stranu bude financovať z vlastných zdrojov a svojich spoločníkov. Stretnutí boli desiatky,“ povedal Kočner s tým, že rozprávali spolu o ekonomickej situácií, o podnikateľskom prostredí aj o riešeniach.

„Raz som mal informáciu, že od podnikateľa Jozefa Špirka dostal päť miliónov eur a čakal som, že mi povie, že je to hlúposť. Ale on sa ma opýtal, odkiaľ to viem,“ povedal Kočner na štvrtkovej tlačovej besede. Povedal, že možno teraz na neho Sulík podá žalobu, no on sa nebojí. „Mám dôkazy, ak to bude súd žiadať, predložím ich,“ dodal.

36 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Sulík #Marian Kočner #SASKA