Paška podľa SNS hovoril osobné názory na politické problémy

Utorkové vyjadrenia prvého podpredsedu SNS Jaroslava Pašku po Koaličnej rade sú podľa hovorkyne národniarov Zuzany Škopcovej jeho osobnými názormi na politické problémy, ktoré vníma.

09.08.2017 13:07 , aktualizované: 13:42
koalicna rada, borik, Foto: ,
Podpredseda SNS Jaroslav Paška.
debata (24)

Ako povedala, Paška išiel v utorok na rokovanie Legislatívnej rady vlády, pričom ho zastavili novinári, ktorým prezentoval vlastné názory a pocity, na čo má politicky právo.

„Hovoril o veciach, ktoré treba v koalícii nastaviť,“ uviedla s tým, že Paška len vyjadril, čo cíti a to, že „jednoduchí ľudia ako Veronika Remišová, nachádzajú na stole materiály, ktoré vychádzajú z precíznych analytických materiálov, s ktorými nemá ako disponovať“.

Preto podľa hovorkyne SNS vzniká u niektorých členov SNS pocit koordinácie, ktorý začal od príchodu Erika Tomáša na Úrad vlády.

Remišová odmieta spojenie so Smerom

Poslankyňa za hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO-NOVA) Veronika Remišová odmieta, že by jej niekto zo Smeru alebo z úradu vlády dával na stôl analytické materiály. Ako povedala, eurofondom sa venuje dlho, a to aj pred vstupom do politiky, lebo ju trápi, ako sa míňajú naše spoločné peniaze. „Nepotrebujem žiadne figúrky z úradu vlády, aby mi niečo kládli na stôl,“ vyhlásila.

Remišová pripomenula, že predseda poslaneckého klubu Martin Glváč ju nedávno osočoval a klamal, a preto je vylúčené, aby ona či ktokoľvek z OĽaNO spolupracoval so Smerom. „Každý si môže prečítať moje blogy aj pred vstupom do politiky a porovnať úroveň mojich analýz. Všetky analýzy si robím sama,“ zdôraznila.

24 debata chyba
Viac na túto tému: #SNS #Jaroslav Paška #Erik Tomáš