Most-Híd vyzýva partnerov k rozvahe pred piatkovou Koaličnou radou

Vládna strana Most-Híd vyzýva koaličných partnerov na rozvážny postup pred piatkovou Koaličnou radou. Ako informuje v stanovisku Mosta-Híd hovorkyňa strany Klára Debnár, odkazovanie požiadaviek jednotlivých strán cez médiá považujú za nezrelý politický marketing.

23.08.2017 13:26
TK, most hid, Bugar, Foto: ,
Šéf strany Most-Híd Béla Bugár.
debata (9)

„Vyzývame ku korektnej koaličnej spolupráci tak, ako sme sa dohodli na začiatku. Pred médiá podľa nás patria politické dohody a nie politické návrhy. Vytĺkanie politických bodov nie je úlohou dnešného dňa," uvádza Most-Híd s tým, že úlohou dnes „ak stále platí deklarovaná snaha koaličných partnerov o zachovanie stability a pokoja v krajine, je vrátiť sa k pracovnému stolu a rokovať“.

Most-Híd podľa vyhlásenia takto postupoval a bude postupovať. Preto bude iniciovať, aby sa v budúcnosti o návrhoch, ktoré sa dostanú skôr pred médiá ako na rokovací stôl, nerokovalo.

Most-Híd takto reaguje po tom, čo koaličná SNS v stredu cez médiá informovala o tom, že na Koaličnej rade v piatok 25. augusta bude žiadať nové prísnejšie pravidlá pre zverejňovanie majetkových priznaní verejných činiteľov.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Most-Híd #koalícia