Sladké pokušenie. Prvá kniha varecha.sk

Prvá kniha receptov vydavateľstva PEREX, vydavateľa denníka Pravda, je na trhu. Novinka obsahuje vyše 100 receptov od používateľov webu varecha.sk - najväčšieho kulinárskeho portálu na Slovensku.

23.11.2017 16:29
krst, kniha, sladke pokusenie Foto: ,
Redakčný tím Sladkého pokušenia. Zľava: Andrea Červenková, Tomáš Abaffy, Jana Stárková a Ľubica Šulejová.
debata

Sladké pokušenie plné skvelých dezertov je jedinečná publikácia, unikátna zbierka receptov, ktorá na slovenskom trhu nemá obdobu. Jej autorkami a autormi totiž nie sú nijaké celebrity ani známi šéfkuchári. Recepty do knižnej novinky sú vybrané z ponuky používateľov populárneho webového portálu varecha.sk. Za každým receptom v publikácii teda stojí reálny človek, ktorý dezert naozaj pripravil a odfotografoval. Vybrať z množstva receptov na varecha.sk nebolo ľahké, veď databáza dnes obsahuje už vyše 50-tisíc receptov.

„Chceli sme, aby v knihe boli najmä tradičné recepty, hoci každý z nich prekvapí nejakou nuansou autora. Zároveň sme však chceli ponúknuť aj recepty, ktoré nie sú celkom obvyklé," hovorí redaktorka varecha.sk Andrea Červenková.

"Pri každom recepte nájdu čitatelia aj webovú adresu, na ktorej je aj so sprievodnou diskusiou zverejnený na internetovej stránke varecha.sk. Tam sa môžu záujemkyne a záujemcovia autora receptu na čokoľvek opýtať,“ dopĺňa jej kolegyňa Jana Stárková.

Recepty v knižke sú rozdelené do štyroch kategórií: Drobné pečivo, Koláče, Zákusky a Nepečené dezerty. Kniha má 194 strán. Objednajte si teraz knihu s 20% zľavou za 7,92 €.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #Varecha.sk #Sladké pokušenie